Stresscoaching vanuit psycho-biologie CSR Centrum.
Wil je na de cursus meer, dan kun je partner van CSR worden. De cursus is voor professionele hulpverleners, zoals psychologen, POH-ers, coaches, fysiotherapeuten, bedrijfs en huisartsen. Lees meer over cursus. Reguliere behandeling burn-out schiet hopeloos tekort. Lees Caroliens blog.

Home Grow Coaching.
Was een coach vroeger iemand die je opzocht als er iets mis was, vandaag zien mensen een coach als iemand die over je schouder meekijkt naar wat je wilt bereiken en hoe je dat daadwerkelijk kan realiseren. De coach kan daarbij gedachten helder krijgen en uitnodigen om voorbij blinde vlekken te kijken.

Inzicht in en aanpak van stress en burn-out Opleidingen.
In het tweede deel van de opleiding wordt ook van dichtbij bekeken wat mogelijke oplossingen zijn om stress en burn-out tegen te gaan en welk wettelijk kader er vandaag de dag reeds is. Wat is stress? Gezonde stress versus ongezonde stress. Inzichten in stress: het JDC-model opgefrist. Signalen van stress: herkenning bij zichzelf maar ook bij de collega, partner., Wat is burn-out? Nieuwe inzichten sedert eind 2018. Differentiaaldiagnose bij burn-out, depressie, chronisch vermoeidheidssyndroom., De escalatiefase in burn-out. Stress en burn-out. Maatschappelijke context: meer en meer, sneller en sneller. Impact op vlak van de organisatie. Impact voor mezelf als individu. Hoe stress en burn-out managen: vanuit de organissatie, vanuit het team én vanuit het individu. Verschillende niveaus van aanpak: het is een én/én verhaal. Eigen cases en aanreiken van handvaten, concrete tips en tricks. Kathleen DE RYCKE was voorheen wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent en zelfstandig consultant HRM coach van individuen en teams.

Cursus Burn-out coach Thuiscursus.NL.
Wil jij het coachingstraject van een burn-out begeleiden? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Burn-out coach van NHBO. Je leert het verschil tussen overspannen en een burn-out, de functie van stress, hoe je samenwerkt met een bedrijfsarts en een volledige handleiding voor het coachingstraject.

Vermijd Burn Out.Raadpleeg een erkende Stress Burn Out Coach.
Stress en Burn Out Coaching. Stress en Burn Out Coaching. Mens sana in corpore sano Latijn betekent Een” gezonde geest in een gezond lichaam. Het is een vaak aangehaald citaat uit een van de satiren Satire X van de Romeinse dichter Juvenalis.

Opleiding burn-outcoach door Luc Swinnen vr 9 feb 2018 // Cultuurcentrum De Werf Aalst.
Hij is arts, psychosociaal therapeut, coach en trainer. Hij heeft zich vanaf 2000 vanuit de focus op flow, in stress en burn-out gespecialiseerd en heeft een eigen methodiek ontwikkeld. Daarbij volgt hij de werking van het brein en stelt een aangepast werkmodel voor. Een certificaat van Different over opleiding tot coach is een vrijstelling voor deze intake.

Burn-out coaching en Stressmanagement Avvizo.
Ziekteverzuim neemt de laatste jaren ontzettend snel toe en de grote boosdoener is Stress!Bij Avvizo leggen we vooral de nadruk op preventie en hoe pakken we het beter aan. We moeten de focus leggen op het individu, want spijtig genoeg zal de omgeving zich niet aanpassen aan jouw behoeften. De kinderen moeten nog steeds naar school, het huishouden ruimt zichzelf niet op, financiële zorgen, werkdruk door veranderingen, veeleisende klanten en die collega is weeral ziek. Samen bekijken we jouw wereld. Ieder pad is anders en dus gaan we bij AVVIZO voor een sterke individuele aanpak.

Op basis van het Stresskwadrant kunnen we bekijken welke kleine aanpassingen in ons leven een stressreductie kunnen betekenen. Met het 5 G schema bekijken we ons gedrag. Samen stellen we een behandelingsplan op. Ik coach je zo goed mogelijk richting genezing. Binnen AVVIZO kunt u rekenen op 2 therapeuten binnen dit domein:

Sarah De Hainaut: Na een 3 tal jaar als loopbaanbegeleider aan de slag te zijn, besef ik de noodzaak voor een extra ondersteuning betreffende stressmanagement en -reductie. Ik schoolde me bij in burn-out coaching en tijdens de opleiding psychotherapie werd de nodige aandacht gegeven aan de gevolgen van Stress op het lichaam en mentale toestand. Stress is enkel negatief als deze aanhoudend is. We moeten ze op gepaste tijd kunnen loslaten. Relativeren is 1 van de technieken om alles in perspectief te zetten en het piekeren stop te zetten. Elk individu gaat hier anders mee om en elk individu ervaart stress ook verschillend. Iedereen heeft zijn eigen trigger naar stress. Laten we deze samen kaderen en relativeren.

Wat je nog niet weet:

– ik ben trotse mama van twee dochters (8 en 10 jaar)

– ik ben een frevent lezer (Nora Roberts, Santa Montefiore enz)

– ik spreek een aardig mondje Frans, Engels, Duits en Italiaans

– ik hou ervan om tijd alleen door te brengen en lange wandelingen met mijn hond te maken.

Voor meer info mail naar sarah@avvizo.be of bel naar 0496/ 18 53 11

Prijs: 50 euro voor 1 consult van 60 minuten

 

Personal coach Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl